Kategoriler
Proje Haberleri

Doğan Tower Ankara satışları başladı

Doğan Tower Ankara projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Doğan Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 7.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 84 adet konut ve 14 adet asma katlı cadde mağazası inşa edilmiştir. Konutlar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

7.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 84 adet konut ve 14 adet asma katlı cadde mağazası inşa edilmiştir. Konutlar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 200 metrekare olmaktadır. Projenin yeni deprem yönetmenliğine göre analizleri ve ruhsatı alınmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı, tenis kortu gibi nitelikli sosyal yaşam alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bütün dairelerde yangın dedektörü, daire içi sren sistemi, otomatik yangın algılama ve söndürme sistemleri mevcuttur. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ferah ve geniş balkonlar yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Fiber internet altyapısı ve uydu anteni mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, banyo, geniş koridor, merdiven, mutfak, park, priz ve tuvalet bulunmaktadır.

Doğan Tower Ankara konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Keçiören İlçesi Ovacık Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup önü kapanmayacak doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Doğan Tower Ankara fiyatları ne kadardır?

Doğan Tower Ankara projesinde brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 konutların fiyatı 2.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 961 87 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…