Kategoriler
Proje Haberleri

Doğapark Elisa Sitesi Silifke satışta

Konut projesi Gök-Bey İnşaat firması tarafından Mersin ili, Silifke ilçesi, Gazi mahallesinde hayata geçirilmektedir. Doğapark Elisa Sitesi Silifke projesinde dairelerin satışları da devam etmektedir. Konut projesi henüz tanıtım aşamasındadır. Projede dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Konut projesi fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Proje 2 farklı konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloklarında tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise 4+1 tip daireler brüt 165 metrekare büyüklüğündedir. Proje kapsamındaki daire içleri vestiyer, dresuar, spot aydınlatma, ankastre set, görüntülü diafon gibi olanaklara sahiptir.

Proje aşamasındaki site içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, açık otopark gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca projede ısınma ihtiyacı merkezi sisteme bağlı olarak çalışmaktadır.

Doğapark Elisa Sitesi Silifke Konutları fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan satılık dairelere 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Ayrıca daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Silifke Gazi Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0546 414 05 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version