Kategoriler
Proje Haberleri

Doğapark Villaları Kuşadası satışları devam ediyor

Doğapark Villaları Kuşadası lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Aydın Kuşadası’nda bulunan proje Enar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje iki blokta 8 adet 2 artı 1 daire, 4 adet 3 artı 1 dubleks daire, 5 adet 4 artı 1 villa ve 2 adet dükkandan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje iki blokta 8 adet 2 artı 1 daire, 4 adet 3 artı 1 dubleks daire, 5 adet 4 artı 1 villa ve 2 adet dükkandan oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 103 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların büyüklüğü ise brüt 150 metrekare olmaktadır. Temelde su ve rutubet yalıtımı bulunmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapı denetimlidir. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kayıt yapabilen kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun odası ve spor odası bulunmaktadır.

Salon ve yatak odalarına klima alt yapısı mevcuttur. Mutfak dolap kasaları MDF, kapakları akrilik olup stoplu çekmeceler ve soft kapaklar yer almaktadır. Çimstone tezgah ve granit veya krom evye kullanılmaktadır. Ayrıca salon ve odalarda asma tavan ve led aydınlatma uygulaması yapılmaktadır. Tuvalet ve banyolarda Hilton lavabo kullanılmaktadır. Ayrıca banyolarda duşakabin yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Tüm balkon korkulukları camlı ve camsız alüminyum korkuluk bulunmaktadır. Ayrıca kombi ve ısı pompasına uygun yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Her bir kapı ve pencereye elektrikli otomatik panjur sistemi kullanılmaktadır.

Doğapark Villaları Kuşadası konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje anayol ve caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Doğapark Villaları Kuşadası fiyatları ne kadardır?

Doğapark Villaları Kuşadası projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 103 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.095.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı ise 2.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede lansmana özel indirim ve kişiye özel avantajlı ödeme seçenekleri bulunmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 646 11 22 veya 0 (543) 841 43 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version