Kategoriler
Proje Haberleri

Doğuş Gedikkaya Evleri satışları devam ediyor

Giresun Gedikkaya konut projesi Doğuş İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Giresun Merkez, Gedikkaya Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Projede yaşam başlamış ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Doğuş Gedikkaya Evleri konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Gedikkaya Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki 10 katlı konut bloklarında ise toplam 78 adet daire yer almaktadır.

Konut projesi muhteşem manzarası ile oldukça dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler Giresun Kalesi, doğa ve deniz manzaralıdır. Ayrıca her daire yaz-kış güneş almakta ve havadar bir konumda yer almaktadır. Daire içleri kiler, giyinme odası, ebeveyn banyosu, geniş balkon gibi özelliklere sahiptir. Bunun dışında site içerisinde otopark ve çocuk oyun alanı da bulunmaktadır.

78 daireden oluşan Doğuş Gedikkaya Evleri konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 155 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Doğuş Gedikkaya Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Giresun konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine, bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 560 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca site içerisinde farklı bloklarda ve çeşitli katlarda daireler mevcuttur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, şehrin gelişen bölgesi Teyyaredüzü’nde muhteşem manzaraya karşı konumlandırılmıştır. Ayrıca okul, hastane, üniversite, otogar, plaj gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0454 216 51 33 ve 0538 501 39 39 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…