Kategoriler
Proje Haberleri

Doğyap Oksijen Evleri görücüye çıktı

Doğanlar Holding ortaklarından Doğyap, en yeni projesi Doğyap Oksijen Evleri ile görücüye çıktı. Proje ayrıca temiz hava, konfor ve rahatlığın yanında huzurlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Doğyap firması, son nesil teknoloji ve 1.sınıf kalitede kullandığı malzemelerle konutlar üretmeye devam etmektedir. Sosyal alanlar, toplu konut, alışveriş merkezi ve ticari birim projelerinin ardından, Balıkesir’in Denizkent İlçesinde Oksijen Evleri Denizkent konut projesine imza atmaktadır. Konut projesi toplam 29 villadan meydana gelmektedir. Ayrıca proje, Denizkent’in temiz havası ve doğasıyla konforlu bir yaşam fırsatı sunuyor. Proje lüks ve yaşam standartlarına uygun olarak tasarlanmıştır.

Doğyap İnşaat firmasının uzun zamanda dayanan deneyimi, güvenli bir başlangıç fırsatı sunuyor. Projenin hala inşaatı devam etmekte olup 2022 Ekim’de anahtar teslimlerinin olması planlanmaktadır.

Doğyap Oksijen Evleri konforlu bir yaşam sunuyor

Dingin doğası ve yüksek oksijenli havasıyla dikkat çeken projedeki villalarda ayrıca her türlü olanak düşünülmüştür. Doğyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Doğan şunları söyledi: her villada salon ve yatak odalarındaki 4 adet klima, set üstü ocak, aspiratör, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi ankastre ürünler bulunmaktadır. Ayrıca mutfak ve banyo dolaplarının da proje içerisinde olduğunu belirterek, sosyal faaliyet alanlarının özenle düşünüldüğü Doğyap Oksijen Evleri Denizkent projesinde; çocuk parkının, yüzme havuzu ve sosyal tesisin, ev sahiplerinin rahatlığını koruyacak biçimde planlandığını ifadelerine ekledi.

Doğan, konut projesinin temiz havası ve eşsiz doğasının yanında, Avşa adasının hemen karşısında konumlandırılmıştır. Ayrıca Marmara adasına yakın bir mesafede olmasına da dikkat çekmiştir. Oksijen Evleri projesinin şehir yaşamının yoğunluğundan uzak keyifli bir hayat sunduğunu belirtti.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0534 262 29 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak konut haberleri için tıklayınız…