Kategoriler
Ekonomi

Dolar kuru haftaya nasıl başladı?

Yeni haftanın başlaması ile birlikte en çok merak edilen konulardan biri de dolar kurunun ne kadar olduğu. Milyonlarca vatandaş günlük olarak dolar kurunun gidişatını takip ediyor. Yatırım veya farklı bir amaç ile söz konusu bilgilere ihtiyaç duyanlar için derlediğimiz haberimizde haftanın ilk günündeki dolar kuruna ulaşabilirsiniz.

Dolar kuru haftaya nasıl başladı?

Geçtiğimiz hafta çalkantılı bir hareket sergileyen dolar kuru haftanın ilk iş günü olan 24 Haziran Pazartesi günü dolar yüzde 1,44 düşüş yaşadı. Euro ise yüzde 1,27 değer kaybından işlem görüyor. İngiliz sterlini de dolar ve euro gibi düşüş yaşıyor. Sterlin değeri ise yüzde 1,55 düştü.

Güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları ne kadar?

Haftanın ilk işlem günü olan 24 Haziran Pazartesi günü dolar alış fiyatı 5,7404 TL olarak belirlendi, satış fiyatları ise 5,7435 TL’den işlem görüyor. Euro fiyatlarını merak edenler için güncel 24 Haziran Pazartesi fiyatları alışta 6,5431 TL’den işlem görürken satışta 6,5443 TL olarak ücretlendirildi. İngiliz sterlini ise haftaya alışta 7,2827 TL olarak başlarken satışta 7,3192 TL olarak işlem görmeye başladı.