Kategoriler
Proje Haberleri

Dora Konutları Gaziantep fiyat

Dora Konutları Gaziantep projesi Dinçoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde yükseliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken Dora Konutları Gaziantep projesi site olarak yaşama kazandırılıyor.

Dora Konutları Gaziantep projesi iki bloktan meydana geliyor. Projede yer alan bloklar on bir katlı olarak tasarlandı. Dora Konutları Gaziantep projesi bünyesinde 72 konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor.

Dora Konutları Gaziantep projesi nerede?

Dora Konutları Gaziantep projesi Şehirgösteren Mahallesi, Gaziantep Çevre Yolu’nda konumlandırılmış durumda.

Dora Konutları Gaziantep projesi daire fiyatları ne kadar?

Dora Konutları Gaziantep projesinde yer alan 4+1 tipteki konutlar 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede konut satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Dora Konutları Gaziantep projesi daire özellikleri neler?

Dora Konutları Gaziantep projesinde yer alan daireler tek bir tipte tasarlanmış durumda. Projede bulunan konutların tümü 270 metrekare büyüklüğe sahip olacak. Bahsi geçen konutlar 4+1 daire tipinde hayata geçirildi. Projede yüzme havuzu, fitness merkezi, kapalı otopark gibi donatılar bulunuyor.

Dora Konutları Gaziantep projesi ne zaman teslim edilecek?

Dora Konutları Gaziantep projesinde yer alan konutların 2019 yılının Haziran ayı içerisinde çalışmalarının tamamlanması ve ardından da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Dora Konutları Gaziantep projesi iletişim bilgisi

Dora Konutları Gaziantep projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0342 341 80 03 numaralı telefon hattını arayarak dilediğiniz konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.