Kategoriler
Proje Haberleri

Doruk Towers Fatsa görücüye çıktı

Doruk Towers Fatsa konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ordu’nun Fatsa İlçesinde yükselen proje Serdarlar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Fatsa İlçesi Dolunay Mahallesi üzerindeki 6 bin 529 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Doruk Towers Fatsa modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler kiler, giyinme odası, ebeveyn banyosu, çamaşır makinesi, kurutma alanı gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca konut projesi toplam 96 adet konuttan oluşmaktadır. Toplam 3 adet bloktan meydana gelen projenin Ekim 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Site içerisinde sauna, fitness, hamam, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, kamelya gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Bunların yanı sıra kapalı otopark, mescid, sığınak, su deposu, jeneratör gibi donanımlar da bulunmaktadır. Ordu Fatsa konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 200 metrekare büyüklüğündedir.

Doruk Towers Fatsa konumu ve fiyatları hakkında

Doruk Towers Fatsa konut projesi, Fatsa Dolunay Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje doktorlar sitesinin yanı başında Karadeniz’i izleyen doğa ve deniz manzarasına sahiptir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden brüt 200 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 985 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler komisyonsuz özel fiyatlarla satıştadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0452 423 60 65 ve 0539 312 58 18 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…