Kategoriler
Proje Haberleri

Dostlar Sitesi Avcılar satılık daire fiyatları belli oldu

Dostlar Sitesi Avcılar ilçesinde yükselmektedir. Gül – Er – Ka İnşaat şirketinin bu projesi, tamamen 2 + 1 türündeki dairelerden oluşmaktadır. İskanı alınmış olan bu dairelerin büyüklükleri ve fiyatları ise birbirinden farklıdır. Ayrıca dairelerin yatırım değeri yüksek olduğu gibi, özellikler açısından ikamete de uygun oldukları görülmektedir. Set üstü ocak, ankastre fırın, 1. sınıf kalitede PVC doğrama malzemeler ve dayanıklı duvar boyaları, dairelerin en önemli özellikleri arasındadır. Bununla birlikte fiber internet altyapısı, intercom sistemi, uydu sistemi ve yalıtım özellikleri de dairelerin gelişmişlik seviyesini yükseltmektedir.

Ayrıca site alanı, her türlü tehlikeye karşı 7 gün 24 saat boyunca kamera gözetimi altındadır. Daireler tek banyolu olmakla birlikte, tüm banyolar duşakabine sahiptir. Dostlar Sitesi Avcılar projesinin konumu da dikkat çekmektedir. İlçenin en merkezi noktalarından birinde olan bu daireler pek çok sosyal imkana sahiptir.

Site alanı nerededir?

İstanbul – Avcılar’daki Gümüşpala Mahallesi, bu projenin hayata geçtiği konum olmaktadır. Arı Sokak üzerinde yer alan bu dairelerin en yakınında ise Borusan Oto – Zehra Nurhan Kocabıyık Ortaokulu ile Avcılar Murat Dölük Devlet Hastanesi bulunur. Ayrıca Avcılar Paşaeli Kent Parkı ve İETT Şükrübey Metrobüs Durağı da sitenin yürüme mesafesindedir.

Dostlar Sitesi Avcılar satılık daire fiyatları ne kadardır?

Dostlar Sitesi Avcılar satılık daire çeşitleri, büyüklüklerine ve yer aldıkları kata göre değişik fiyatlara sahiptir. Dairelerin hepsi 2 + 1 odalı olsa da, projenin mevcut olan farklı fiyat seçenekleri 550.000 – 425.000 TL arasındadır. Bu daireler hakkında daha detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için 0 532 550 83 69 ya da 0 212 590 35 93 numaraları iletişime açıktır.

En güncel ve doğru proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız.

Exit mobile version