Kategoriler
Proje Haberleri

Double Flats hemen teslim

İstanbul iline bağlı bulunan Maltepe ilçesinde Double Flats projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje KSK Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Söz konusu olan projedeki konutlar hemen teslim durumunda olduğu için beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Bahsi geçen projedeki konutlar bu sayede zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor.

Projede yer alan konutlar tek bloktan meydana gelmiş durumda. Bahsi geçen projedeki konutlar sekiz katlı bloktan oluşuyor. Double Flats projesi bünyesinde 55 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde hayata geçirilmiş durumda. Double Flats projesinde yer alan konutlar 1+1’den 3+1’e kadar değişiklik gösterecek daire tiplerinden oluşmuş vaziyette. Projede bulunan 1+1 konutlar 73 metrekare olacak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar ise 118 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların büyüklükleri ise 125 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen projedeki 1+1 konutların fiyatları 299 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan Double Flats projesinde yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 540 bin TL’den başlıyor.

Söz konusu olan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0530 6084301