Kategoriler
Ekonomi

Döviz kurları geriledi

Saat 14.15’ten itibaren lira karşısındaki Amerikan doları, önceki kapanışının yüzde 0,09 gerisinde. Sabah saatlerinde TL karşısında günlük kazançta olan döviz kurları, yönünü tersine çevirdi. Kurlar, dünkü kapanış seviyelerinin biraz altında seyrediyor.

Türk lirası karşısındaki avro kuru, dünkü kapanışının yüzde 0,17 oranında altında seyrederken Avrupa Parlementosu’ndaki Brexit süreciyle ilgili gelişmelerle birlikte ABD doları karşısındaki pound kuru, baskı altında bulunuyor. Önemli desteğini aşağı yönlü kırmış durumda olan GBPUSD paritesi, düşüş trendi içerisinde yer alıyor.

Sterlinin günlük kaybı yüzde 0,43

Lira karşısındaki İngiliz sterlini, kaybını sürdürüyor.

Dün, TL karşısındaki döviz kurlarının yükselişte olduğu dakikalarda da pound kuru, aşağı yönlü hareketini sürdürdü. Dünkü kaybını bugün de devam ettiren sterlin, pazartesi günkü kapanışının altında bulunuyor.

Döviz kurlarının kapanış seviyeleri

USDTRY paritesi, dünkü kapanışta, bir önceki günün kapanışının yüzde 0,22 üstünde bulundu. Avro kuruysa değer kaybetti. Lira karşısındaki euro kurunun günlük kaybı, yüzde 0,27 oranında oldu.

Türk lirası karşısındaki Amerikan doları, 7,62 ila 7,73 seviyelerini gördükten sonra kapanışını 7,63 seviyesinden yaptı. TL karşısındaki avro kuru 9,30 seviyesi ile 9,42 seviyesi arasında hareket ettikten sonra serbest piyasadaki kapanışında 9,35 seviyesinde yer aldı.

Salı günü içerisinde, serbest piyasada, 10,10 ile 10,332 seviyeleri arasında hareket etmiş durumda olan lira karşısındaki İngiliz sterlini, kapanışta 10,284 seviyesindeydi.

Döviz kurları hangi seviyelerden işlem görüyor?

Lira karşısındaki Amerikan doları, gün içerisinde, 7 lira 61 kuruş ile 7 lira 67 kuruş arasında işlem gördü.

Saat 14.31’ten itibaren kur, 7 lira 63 kuruş, satış fiyatında bulunuyor. Gün içerisinde 9 lira 30 kuruş ile 9 lira 38 kuruş arasında işlem görmüş durumda olan avro kuru, 9 lira 34 kuruşta yer alıyor.

Sterlin kaç lira?

Serbest piyasada, bugünkü işlem gününde, 10 lira 19 kuruş ila 10 lira 31 kuruş bandında işlem görmüş durumda olan İngiliz sterlini, 10 lira 25 kuruşta yer alıyor.

Exit mobile version