Kategoriler
Proje Haberleri

Downtown Bursa hemen teslim

Bursa iline bağlı bulunan Osmangazi ilçesinde Downtown Bursa projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Atış Yapı firmasının imzası ile inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlandı. Bu yönü ile bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Söz konusu olan proje aynı zamanda zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına da avantaj sağlıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlar da barındırıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 688 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Downtown Bursa projesinde yer alan bloklar 10 katlı olacak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar İstiklal Mahallesi’nde hayata geçirildi. Downtown Bursa projesinde bulunan konutlar Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’nde yaşama kazandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Downtown Bursa projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise 86 metrekare ile 375 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri  de beş farklı plandan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Downtown Bursa projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 472 bin 500 TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar da 645 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 4+1 konutlar ise 955 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Son olarak projedeki 5+1 konutlar 1 milyon 312 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.