Kategoriler
Proje Haberleri

Dragos Cadde Maltepe satışları devam ediyor

Daha önce Dragos Life, Dragos Home ve Dragos Center projelerini yaşama kazandıran Kesepara & Bay İnşaat firması tarafından hayata geçirilen Dragos Cadde Maltepe projesinde yer alan dairelerin satışları devam ediyor. Peki projede kaç tip daire var? Daire büyüklüğü ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

İstanbul Anadolu Yakası, Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi’nde hayata geçirilen proje 5 katlı tek konut bloğundan meydana geliyor.

Konut projesinde tek blokta toplam 24 adet konut yer alıyor. Dairelerin dışında ayrıca 7 adet ticari ünite yer almaktadır. Projedeki dairelerin tamamı 2+1 tipinden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 76 metrekare, net ise 60 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Kapalı mutfak konseptindeki dairelerde ankastre mutfak, yangın alarmı, hilton lavabo, yüz tanıma sistemi bulunuyor. Bunların yanı sıra duşakabin, set üstü ocak, fiber internet, görüntülü diafon gibi özellikler yer alıyor.

Binada ise kamera sistemi, ses yalıtımı, asansör, ısı yalıtımı, güvenlik, açık otopark bulunmaktadır. Bunların dışında jeneratör, kablo tv, su deposu ve spor alanı da bulunmaktadır.

Dragos Cadde Maltepe fiyatları ne kadar?

Dragos Cadde Maltepe projesindeki brüt 76 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 595 bin TL’den başlıyor. Konut projesindeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 645 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Proje nerede yer alıyor?

Cevizli konut projesi Bağdat Caddesi ile Hiç Sönmez Sokağının kesiştiği köşede yer alıyor. Proje Bağdat Caddesi, No: 534-536 Dragos Maltepe / İstanbul posta adresinde yer alıyor. Firmanın merkez ofisi ise Bağdat Caddesi, Huzur İş Merkezi No:621 Kat:1 Dragos Maltepe / İstanbul adresinde yer alıyor.

Maltepe konut projesi Bağdat Caddesi2ne sıfır, Marmaray Cevizli İstasyonu2na ve sahile ise yürüme mesafesinde yer alıyor.

Maltepe konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için 0216 371 40 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version