Kategoriler
Proje Haberleri

Dragos Gaziantep Şehitkamil bölgesinde yükseliyor

Dragos Gaziantep projesinde akıllı ev sistemlerine sahip lüks daireler satışa çıktı. Sosyal özellikler bakımından oldukça gelişmiş durumdaki projede geniş metrekareye sahip daireler sahiplerini bekliyor. Gaziantep konut projesi Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Osmangazi Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesi Hasan Sever İnşaat firması tarafından hayata kazandırılmaktadır. Projede daire seçenekleri neler? Projede hangi sosyal olanaklar var? Proje konut kredisi kapsamına uygun mu?

Dragos Gaziantep daire seçenekleri

Proje kapsamında yer alan daire seçenekleri 5+1 ve 6+1 tip dairelerdir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 320 metrekare ile 377 metrekare arasında değişmektedir. Brüt 320 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip dairelerin net alanı ise 263 metrekaredir.  Ayrıca konut projesindeki brüt 377 metrekare büyüklüğe sahip 6+1 tip daireler ise net 304 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Projede yer alan daireler yerden ısıtma sistemi ile ısınıyor. 6 katlı binalar içerisinde yer alan lüks daireler akıllı ev sistemlerine sahip. Toplamda 38 adet daireden oluşan projede elit bir yaşam sizleri bekliyor.

Dragos Gaziantep sosyal olanakları

Proje sosyal olanaklar bakımından oldukça zengin. Kapalı yüzme havuzu ve su içinde oturma alanları projenin dikkat çeken sosyal özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca kapalı otopark ve 24 saat güvenlik imkanına sahip projede kafe de mevcut. Bununla birlikte proje kapsamında sinema odası da var. Dinlenme alanları ve açık hava spor alanına sahip projede yürüyüş ve koşu parkuru da var. Fitness salonu ve çocuk oyun alanları da proje olanakları arasında yer alıyor. Ayrıca playstation odası, etüd odası, hamam ve saunaya sahip proje her yaşa hitap ediyor. Proje içinde taziye odası da mevcut.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan brüt 320 metrekare alana sahip 5+1 daireler 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Ayrıca projedeki 377 metrekare büyüklüğe sahip 6+1 tip daireler ise 3 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Dragos Gaziantep projesi kapsamında yer alan daireler konut kredisine uygun durumda. Ayrıca projedeki daireleri görüntülü arama ile de gezebilirsiniz. Dairelerin ödeme seçenekleri arasında takas yöntemi de mevcut. İnşaat firmasından satışta olan daireler hakkında detaylı bilgi almak için 0553 151 11 64 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version