Kategoriler
Proje Haberleri

Drusilya Premium satışları devam ediyor

Drusilya Premium projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Eskişehir’de bulunan konut projesi AYD Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Projenin genel özelliklerine bakılacak olursa 4 blok ve 24 adet daireden oluşmaktadır. Brüt 173 metrekare ve 183 metrekare olan ve 3 cepheye sahip daireler satışa sunulmaktadır. Brüt 173 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler net olarak ise 142 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler 3 + 1 olmakla birlikte özellikleriyle dikkat çekmektedir.

Duşa kabini bulunan bu ev içerisinde toplamda 2 adet banyo bulundurmaktadır. Satılacak olan bu konutlar site içerisinde bulunmaktadır. Site içerisinde otoparkı bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde arabası olan ev sahiplerinin proje oldukça ilgisini çekmektedir. Evin bir diğer özelliği de görüntülü diafon kullanılmasıdır. Aynı zamanda site içerisinde asansör bulunmaktadır. Mutfağının içerisinde set üstü ocak, ankastre fırın bulunmaktadır. Bu sayede mutfakta istediğiniz konforu elde edebilirsiniz. Panjuru olan bu ev de giyinme odası da mevcuttur. Seramik zeminin kullanıldığı bu ev oldukça dikkat çekmektedir. Kapı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Evin dış yapısında ısı yalıtım mevcuttur. Bu evler sizlere şehir, park ve yeşil alan manzarası sunmaktadır.

Drusilya Premium fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişim gösterebilir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 173 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 925 bin TL’den başlamaktadır.

183 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmayı düşünenler için proje krediye uygundur. İnşaat sürecinin tüm hızıyla devam ettiği projenin 2022 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Drusilya Premium konumu hakkında

Bu projedeki ev özellikleri ile sizlerin karşısına çıkmaktadır. Ayrıca projenin genel özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Konumu dolayısı ile sizlere birçok kolaylık sağlamaktadır. Sizlerin kendinize ve ailenize vakit ayırmanız açısından parklar bulunmaktadır. Yürüme mesafesi ile ulaşacağınıza bu yere giderek istediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. 7/24 site güvenliği sağlanmaktadır. Hem bekçi hem de güvenlik kameraları ile bu işlem gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda markete de oldukça yakındır. İlkokul, ortaokul ve liseye giden öğrencilere okul yürüme mesafesindedir. Ayrıca şehir merkezine de alışveriş merkezine de ulaşmak mümkündür. Ulaşım olarak ana yola yürüme mesafesinde olan bu site için oldukça kolay bir ulaşıma sahip olduğu görmekteyiz. Toplu taşım aracı olarak otobüs durakları, dolmuş ve minibüsler oldukça yakındı.

Konut projesi Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde, Drusilya Evleri yanında, Çağdaş Market arkasında yer almaktadır. Bu şekilde Drusilya Premium projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 435 61 26 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…