Kategoriler
Proje Haberleri

Dumlu Yapı Doğa Şehir 2 lansman fiyatlarıyla satışta

Dumlu Yapı Doğa Şehir 2 projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dumlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar iki tip villa seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar iki tip villa seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 50 metrekare olmaktadır. Cadde üzerinde ise 12 adet ticari alan yer almaktadır. Bu alanlarda market, cafe, restoran ve giyim mağazaları bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Toplamda 250 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca hızlı geçiş sistemiyle giriş çıkışlar sağlanmaktadır. Sosyal alanlarda; fitness salonu, sauna ve hamam bulunmaktadır. Ayrıca açık hava sineması, açık aquaparklı yüzme havuzu ve kreş bulunmaktadır. Konutlar birinci sınıf malzeme ve işçilikle döşenmektedir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Mutfak içerisinde; MDF gövde üzerine akrilik kapakları ile mutfak dolapları bulunmaktadır. Ayrıca kiler, şişelik, aventos gibi aksesuarları mevcuttur. Bunun yanı sıra TEKA marka 6’lı ankastre set bulunmaktadır. Set içerisinde fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, eviye yer almaktadır.

Dumlu Yapı Doğa Şehir 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar doğa ile iç içe olup eşsiz orman manzarasına sahiptir. Projenin konumu hava alanına 40 dakika uzaklıktadır. Şehir merkezine ise sadece 5 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Dumlu Yapı Doğa Şehir 2 projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 738 18 78 veya 0 (541) 738 18 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…