Kategoriler
Proje Haberleri

Dura Center Kartepe satışları başladı

Dura Center Kartepe projesi modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dura Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 5.000 metrekarelik alan üzerine kurulu projede 2 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 ve 3 artı 1 teras dubleksi daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5.000 metrekarelik alan üzerine kurulu projede 2 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 ve 3 artı 1 teras dubleksi daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 86 metrekare olmaktadır. Proje içerisinde 20 adet ofis ve 24 adet iş yeri bulunmaktadır. Proje yeni deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmektedir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör ve uydu altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra peyzaj alanları, dinlenme alanları ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem bulunmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde ise vestiyer mevcuttur.

Dura Center Kartepe konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Dura Center Kartepe fiyatları ne kadardır?

Dura Center Kartepe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik yatırım fırsatı sunan bu projede uygun ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 132 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 663.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 325 11 62 veya 0 (536) 612 60 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…