Kategoriler
Proje Haberleri

Duru Beytepe fiyatları

Başkent Ankara’nın Çankaya ilçesinde Duru Beytepe projesi hayata geçiriliyor. Proje, Tona Yapı ve Safe Grup imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Duru Beytepe projesi bünyesinde 484 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar 13 katlı olacak şekilde tasarlandı.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin önümüzdeki yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Ankara, Çankaya, Ahlatlıbel’de inşa ediliyor. Konut projesi konum olarak da ilgi görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Duru Beytepe projede bulunan konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 110 metrekare ile 337 metrekare arasında değişiyor. Konutların büyüklükleri beş farklı plandan meydana geliyor.

Duru Beytepe projesi nerede

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutların fiyatları 640 bin 405 TL’den başlıyor.

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar ise 1 milyon 190 bin 446 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Duru Beytepe projesinde bulunan 4+1 konutlar da 1 milyon 625 bin 443 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Projede yer alan 5+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 113 bin 94 TL’den başlıyor.

Konut projesinde daire sahibi olmak isteyenler daire ücretinin tamamını peşin ödeme yapması durumunda yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Hemen tapu verilebilen projede 50 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olmak mümkün oluyor. Projede yüzde 0.99 faiz oranı ile kredi kullanmak mümkün.

Davet salonları, toplantı salonu, etüt odası, hobi ve terapi bahçeleri, çocuk oyun alanları, yazlık sinema, güvenlik, açık otopark gibi ortak alanların yer aldığı Duru Beytepe projesinin 2020 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Tel: 0312 489 19 34