Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Duru Beytepe’de gökyüzü izlenebilecek

Duru Beytepe projesi çocuk ve yetişkinlere birçok sosyal alan sunacak.

Proje, 47 bin 276 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projedeki toplam arsa alanının yüzde 84’ünün peyzaj alanlarının ve sosyal donatıların yer alması planlandı.

Tona Yapı ve Safe İnşaat’ın ortaklaşa yürüttüğü projede çocuk oyun alanları, tenis kortu, basketbol sahası, futbol sahası, yürüyüş yolu, koşu yolu, bisiklet yolu, açık hava spor faaliyetleri, kapalı yüzme havuzu, masa tenisi salonu, spor merkezi, sauna, buhar odası ve Fin hamamı bulunacak.

Projedeki çocuk oyun alanları, yaş gruplarına göre kategorilere ayrılacak. Duru Beytepe projesinde çocukların oynayabileceği ağaç ev bulunacak. Planlamalara göre, projede kum plajı da yer alacak. 

Duru Beytepe‘de hayvan bahçesi de var

Ankara’da inşa edilen Duru Beytepe projesinde hayvan bahçesi de bulunacak. Hayvan bahçesinin kuş evleriyle de donatılacağı belirtildi. Bunların yanı sıra projenin geniş yeşil peyzaj alanları, meyve bahçelerini de içerecek.

Projede çocuklara özel olarak ayrılan su alanı da bulunuyor. Projeye göre çocuklar bu alanda maket gemi yüzdürebilecek. Ahlatlıbel Mahallesi’nde konumlandırılan projede çocukların denge kabiliyetini geliştirebilmesi için alan da yer alıyor. Adrenalin ve Denge Parkuru, tırmanma duvarlarını ve parkurları içeriyor.

İçerisinde hamakların, armut yer minderlerinin yer alacağı Siesta Köşesi, çocukların açık havada öğle uykusuna yatabileceği alanı içeriyor.

Gökyüzü izlenebilecek

Çocukların eğlenerek öğrenmesini amaçlayan projede Güneş Meydanı da bulunacak. Güneş saatinin yer alacağı projede, teleskopla gökyüzünü incelenebilecek. Ayrıca, açık havada satranç oynama alanı da bulunacak. Projede, ayrıca, hobi atölyesi, açık hava sinema ve etkinlik meydanı bulunuyor. Çeşitli etkinlikler için toplantı ve davet salonları da ayrıca yer alıyor.

Duru Beytepe nerede?

Ahlatlıbel Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, 1746 Sokak No: 5 Çankaya / Ankara açık adresinde inşaatına devam edilen projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

+90 312 489 1934

Projedeki daire seçenekleri ve konut fiyatları hakkında bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.