Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Duru Beytepe’de yüzde 5 peşinatla

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı tarafından Başkent Ankara, Beytepe’de inşa edilen Duru Beytepe Evleri projesinde kolay ödeme seçenekleri ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

47 bin 276 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Duru Beytepe Konutları projesinin 2020 yılı Nisan ayında tamamlanması ve sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Yaz mevsiminin başlaması ile birlikte yeni avantajlı ödeme seçeneklerinin daire sahibi olmak isteyenlere sunulacağı Duru Beytepe Ankara projesinde yüzde 5 peşinat ödeme yaparak daire sahibi olma imkanı sunuluyor. Ayrıca şirket bünyesinde de farklı ödeme seçenekleri ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı da bulunuyor.

Duru Beytepe Konutları projesinde 25 bin TL ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün oluyor. Banka yok, kefil yok, kredi faiz yok. Anlaşmalı bankalarla uygun kredi kullanılabiliyor, ayrıca peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim fırsatı da sunuluyor. Projede liste fiyatları üzerinden de yüzde 8 indirim yapılıyor.

Toplam 484 adet konutun bulunduğu Duru Beytepe Konutları projesinin yüzde 84’ü yeşil alan ve peyzaj alanlarına ayrılmış durumda. Projede 2+1 tip daireden 5+1 tip daireye kadar değişen farklı daire seçenekleri yer alıyor.