Kategoriler
Proje Haberleri

Duru Göksu Eryaman satışları devam ediyor

Duru Göksu Eryaman projesi geniş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Ankara Etimesgut’ta bulunan proje Gökçeören İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 5.650 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca tek blok ve 43 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 ve hobi odası olarak planlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 5.650 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca tek blok ve 43 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 ve hobi odası olarak planlanmıştır. Satışa 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 182 ile 185 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik bulunmaktadır. Ayrıca yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Hilton özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası bulunmaktadır. Mutfakta ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor ve rampa bulunmaktadır.

Duru Göksu Eryaman nerede?

Konut projesi Ankara’nın Etimesgut İlçesi, Eryaman, Göksu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi ve market gibi temel ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane yakın civarda yer almaktadır. Proje alanı anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak metro ve otobüs kullanabilirsiniz.

Duru Göksu Eryaman fiyatları ne kadardır?

Duru Göksu Eryaman projesinde fiyatlar konut büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 606 57 51 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version