Kategoriler
Proje Haberleri

Duru Park Country 2 satışları başladı

Duru Park Country 2 projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yisa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 ve 4,5 artı 1 müstakil bahçeli ve müstakil havuzlu villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 ve 4,5 artı 1 müstakil bahçeli ve müstakil havuzlu villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca müstakil açık yüzme havuzu ve müstakil bahçe alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra konutlar muhteşem deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Peyzajdan ayrı olarak hobi bahçesi alanı talep edebilme imkanı sunulmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri, geniş koridor ve rampa mevcuttur.

Duru Park Country 2 fiyatları ne kadar?

Duru Park Country 2 projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 tip dairelerin fiyatları 2.550.000 TL’den başlamaktadır. Konut projesinde satılık daire fiyatları 2.850.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

Duru Park Country 2 nerede yer alıyor?

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Kılıçarslan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar muhteşem deniz, doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı, park ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 342 45 45 veya 0 (531) 101 20 02 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…