Kategoriler
Proje Haberleri

Durupark Country Bahçecik 2. Etap satışta

Durupark Country Bahçecik konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Başiskele İlçesinde yükselen proje Yisa İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Başiskele İlçesi Kılıçarslan Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 4+1 ve 4,5+1 tip, dubleks müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Durupark Country Bahçecik kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Villa içleri teras, giyinme odası, ısıcam, fiber internet gibi donatılara sahiptir. Her villanın kendine ait bahçesi ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca kamera sistemi, otopark, güvenlik, oyun parkı gibi olanaklar da mevcuttur. Proje kapsamında peyzajdan ayrı olarak hobi bahçesi de talep edilebilmektedir.

Projenin 2.etap villalarının satışları devam etmektedir. Başiskele villa projesi kapsamında toplam 11 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar dubleks olarak tasarlanmıştır. Ayrıca büyüklükleri brüt 230 metrekare olarak planlanmıştır. Şehre oldukça yakın olan proje aynı zamanda şehirden bir o kadar da izoledir.

Durupark Country Bahçecik konumu ve fiyatları hakkında

Durupark Country Bahçecik konut projesi, Başiskele, Kılıçarslan Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje market, semt pazarı, eczane, park, okul gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Villa fiyatları bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 230 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villaların fiyatları 1 milyon 950 bin TL ile 2 milyon 450 bin TL arasında değişmektedir.

174 metrekare brüt alana sahip 4+1 müstakil villalar ise 2 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda dairelerin satışları lansmana ve kişiye özel fırsatlarla devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 342 45 45 ve 0531 101 20 02 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…