Kategoriler
Proje Haberleri

Düşler Vadisi Riva 2. etap için ön talep dönemi başladı

Düşler Vadisi Riva projesi Yılmaz İnşaat garantisi ile İstanbul Anadolu Yakası, Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projenin 2. etabında ise ön talep toplama süreci başladı.  Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Düşler Vadisi Riva 2. etap için başlatılan yen, ödeme planına göre liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim fırsatı da sunuluyor.

Düşler Vadisi Riva proje özellikleri

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerine Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen konut projesi; Yılmaz İnşaat firması tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 2.8 milyar TL’lik yatırım bedeline sahip olan proje 869 bin 362 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Daire seçenekleri içerisinde alıcısının tercihine uygun olarak, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daireler satışa sunuluyor. Toplamda 509 villanın estetik mimari ile kişilerle buluşması beklenirken, etapların sayısı 4’e çıkarıldı. Daire boyutları içerisinde 152 metrekare ile 440 metrekareye varan yaşam alanları bulunmaktadır. Natamam şekilde yapılması beklenen villalar, yatırımcının / alıcısının tercihine göre istediği dekorasyon ile tamamlanacak.

Konut iç özellikleri arasında yerden ısıtma, merkezi ısıtma, ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası unutulmamıştır. Teras, balkon, depo/kiler gibi başlıca odaların da buçuklu dairelere eklendiği biliniyor.

Düşler Vadisi Riva konutlarında su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör sistemine yer verilmiştir. Site iç özelliğinde ise kişileri, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, tenis kortu bekliyor. Ayrıca çevre düzenlemesinin ön safhada tutulduğu alan içerisinde göl/gölet, orman manzarası bulunmaktadır. Kapalı otopark ile araçların güvene alındığı site içinde aynı zamanda kişilerin spor aktiviteleri önde tutuluyor.

Projede ödeme planı nasıl?

Projenin ikinci etabından daire sahibi olmak isteyenler için yeni bir ödeme fırsatı sunuluyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen projeden sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olabiliyorlar.  Projede ayrıca yüze 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Projede konut sahiplerine sunulan imkanlar arasından lagoon, su sporları, orman alanı, biyolojik gölet, doğaya dönüş gibi özellikler yer alıyor.

Detaylı bilgi için: 444 68 01

Düşler Vadisi Riva 2. etap tanıtım filmi

Exit mobile version