Kategoriler
Proje Haberleri

Düşler Vadisi Riva 2. Etap satışları başladı

Düşler Vadisi Riva projesi Emlak Konut güvencesi ile Yılmaz İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Riva villa projesi İstanbul Anadolu Yakası, Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi’nde yer almaktadır. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projenin 2. etabında ise yer alan villaların satışlarına başlanmıştır.  Projede yüzde 10 peşinat ödeyerek bir villa sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Düşler Vadisi Riva 2. Etap villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Satılık villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Düşler Vadisi Riva proje özellikleri

Riva’da yer alan proje 869 bin 362 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Villa projesinde sekiz farklı tipte villa seçenekleri yer almaktadır. Beykoz villa projesinde A1, C1, D1, D2, E1, F1, G ve H tipi villa seçenekleri yer almaktadır. İstanbul villa projesinde yer alan villaların büyüklükleri 152 metrekare ile 495.71 metrekareye arasında değişmektedir.  Böylece projede toplam 509 adet bağımsız bölüme yer verilmektedir.

Villa seçenekleri içerisinde yer alan A1 tipi villalar brüt 152 metrekare ile 153.84 metrekare arasında değişmektedir. C1 tipi villalar brüt 191.44 metrekare ile 192.15 metrekare arasında değişmektedir. D1 tipi villalar brüt 265.41 metrekare ile 266.84 metrekare arasında değişmektedir. D2 tipi villalar brüt 261.23 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. E1 tipi villalar brüt 286.70 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. F1 tipi villalar brüt 434.92 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. G tipi villalar brüt 323.28 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca H tipi villalar ise brüt 495.71 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Villa projesi iç özellikleri arasında yerden ısıtma, merkezi ısıtma, ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca teras, balkon, depo / kiler gibi alanlarda villalar içerisinde yer almaktadır.

Düşler Vadisi Riva projesinde su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör sistemine yer verilmiştir. Projede çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi mevcuttur. Ayrıca tenis kortu, masa tenisi, açık ve kapalı otopark ve misafir otoparkı yer almaktadır. İçerisinde göl / gölet, orman manzarası da yer almaktadır.

Düşler Vadisi Riva 2. Etap ödeme planı nasıl?

Projenin ikinci etabından daire sahibi olmak isteyenler için yeni bir ödeme fırsatı sunulmaktadır. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen projede sadece yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.  Yüzde 10 peşinat ödedikten sonra yüzde 0.99 faiz ve 120 ay vade ile konut kredisi kullanarak daire sahini olmak mümkün olmaktadır. Konut projesinde ayrıca yüze 5 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Düşler Vadisi Riva 2. Etap projesinde yer alan villaların satışlarına başlandı. bu kapsamda villaların fiyatları 3 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır. Villa fiyatları 9 milyon TL’ye kadar yükselmektedir.

Projede yer alan villa sahiplerine sunulan imkanlar arasından lagoon, su sporları, orman alanı, biyolojik gölet, doğaya dönüş gibi özellikler yer almaktadır. Söz konusu villa projesi Riva Mahallesi, 34829 Beykoz / İstanbul adresinde yer almaktadır. Riva villa projesinin 2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Düşler Vadisi Riva 2. Etap tanıtım filmi

Villa projesi hakkında daha detaylı bilgi için ayrıca 444 68 01 ve 0505 172 14 94 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer güncel proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version