Kategoriler
Emlak Haberleri

Düşler Vadisi Riva İstanbul ön talep topluyor

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’da yer alan ve ihalesi yapılan arsa alanı üzerinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi Riva projesinde ön talep toplama süreci başladı.

869 bin 362 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan az katlı ve yatay mimarideki villalardan meydana gelecek olan Düşler Vadisi projesinde toplam 500 adet villa yer alması bekleniyor. Projenin 2024 yılı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi bekleniyor.

Düşler Vadisi İstanbul projesindeki villalardan birine avantajlı ödeme, uygun fiyat ve uygun faiz oranları ile sahip olmak için projenin web sitesinde yer alan ön talep toplama formunu doldurmak yeterli oluyor.

Lansman öncesi ön satışa sunulacak olan Düşler Vadisi Riva İstanbul projesinde sınırlı sayıdaki villalar için özel fırsatlar sunuluyor. Özel bahçe alanlarının yer alacağı villalardan meydana gelen Düşler Vadisi Riva İstanbul projesi doğayla iç içe bir yaşam vadedecek.

İçerisinde doğal su alanlarının bulunduğu Düşler Vadisi Riva İstanbul projesi park ve özel orman alanı ile birlikte 1.150 dönüm üzerinde inşa edilecek. Projede yer alan villaların fiyatları, ödeme seçenekleri, teslim tarihi, daire tipleri, daire büyüklükleri gibi bilgiler henüz belli değil.