Kategoriler
Proje Haberleri

Düşler Vadisi Riva ne zaman bitecek?

Yılmaz İnşaat & FBA Yapı Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Yılmaz İnşaat 1973 yılında Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Ayrıca FBA yapı ise Mimar Fatih Aksöz tarafından kurulmuştur. Bölgenin iddialı projelerinden biri olan Düşler Vadisi Riva İstanbul, Beykoz, Riva Mahallesi’nde yer almaktadır. Villa projesi dört etaptan meydana gelmektedir. Projenin 1. etabında teslimler başlamış durumdadır. İkinci etabında ise inşaat çalışmaları devam etmektedir. 2018 yılı Aralık ayında inşasına başlanmıştır.

Düşler Vadisi mimarı kimdir?

Riva’da yer alan Villa projesi Baraka Mimarlık tarafından tasarlanmıştır. Firma 2009 yılında Abdurrahman Çekim, Sevilay Uğur Çekim ortaklığında kurulmuştur. Firma İstanbul, Üsküdar, Kuzguncuk’ta kurulmuştur.

Peki Düşler Vadisi Riva projesinin arazisi kaç dönümdür?

Villa projesi yaklaşık 1.150 dönümdür. Ayrıca proje 1 milyon 150 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.

Düşler Vadisi Riva nerede?

Villa projesi İstanbul, Anadolu Yakası’ndadır. Proje Riva Mahallesi, Maraşal Mustafa Kemal Caddesi, No:8, 34820 Beykoz / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Projede kaç villa var? Villa tipleri neler? 

Villa projesindeki birinci etapta toplam 509 adet villa yer almaktadır. Toplamda ise projede 1.500 villa yer almaktadır. Bu villa tiplerine baktığımızda ise sekiz farklı villa seçenekleri yer almaktadır. Büyüklükleri ise 152 metrekareden başlamaktadır. En büyük villa alanı ise 495.71 metrekare olarak belirlenmiştir.

Projede sosyal alanlar neler?

Proje içerisinde çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu bulunmaktadır. Ayrıca güvenlik, kameralı güvenlik sistemi de proje içerisinde bulunmaktadır. Bunların yanı sıra  ayrıca tenis kortu, masa tenisi, açık ve kapalı otopark vardır. Misafir otoparkının da yer aldığı projede göl / gölet, orman manzarası da ayrıca yer almaktadır.

Ödeme planı nasıl?

Villa projesinde başlatılan kampanyaya göre yüzde 5 indirim uygulanmaktadır. Ayrıca yüzde 10 peşinat, 0.99 vade oranı ve 120 ay vade imkanı bulunmaktadır.

Projenin iletişim bilgileri nelerdir?

Villa projesi ile ilgili projenin web sitesini inceleyebilirsiniz. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi için 444 68 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız…

Ayırca diğer güncel proje haberleri için tıklayınız…