Kategoriler
Manşet

Düşler Vadisi Riva projesinde ilk etaptaki konut fiyatları

Düşler Vadisi Riva projesinin ilk etabındaki büyüklükleri yaklaşık 154 metrekare olan iki odalı ve bir salonlu konutlar, 1 milyon 955 bin lira ile 2 milyon 400 bin lira arasında satışa sunuluyor. Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen villa projesindeki 171 metrekare ile 184 metrekare büyüklükleri arasında yer alan villaların fiyatları 2 milyon 700 bin liradan başlayıp 2 milyon 917 bin liraya kadar uzanıyor.

Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki büyüklükleri 261 metrekare ile 266 metrekare arasında değişen dört odalı ve bir salonlu konut tiplerinin fiyatı, 3 milyon 892 bin liradan başlıyor. Projedeki 4+1 villaların fiyatı ise en yüksek 4 milyon 750 bin lirada bulunuyor.

Dört etaptan oluşması beklenen ve ikinci etabı için ön talebin toplanmaya başladığı projenin ilk etabındaki 440 metrekarelik beş odalı ve bir salonlu villaların fiyatı, 8 milyon lira ile 8 milyon 500 bin lira arasında yer alıyor.

Projedeki ödeme seçenekleri neler?

Emlak Konut GYO güvencesiyle çalışmaları devam eden proje, 859 bin 362 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerine kuruluyor. Büyük yeşil alanlara yer verilen projedeki konut sakinleri, kendi ürünlerini yetiştirip satabiliyor.

Konut sakinlerine yetiştiricilikle ilgili eğitim verilecekken projedeki tamamı peşin ödemelerde, yüzde 10 oranında nakit indirimi yapılıyor. Konut fiyatının yüzde 5’i peşin olarak ödendiğindeyse borcun yüzde 15’i, satın alınma tarihinden 24 ay sonra ödeniyor. 24’üncü ayda yapılacak ödemede vade farkı alınmıyor.

Borcun kalan yüzde 80’iyle de banka kredisi kullanılabiliyor. İlk ödeme ise 25’inci aydan itibaren başlıyor.

Düşler Vadisi Riva projesinde tarım ve hayvancılık

Söz konusu projenin sakinleri, tarım ve hayvancılıkla uğraşabilecek. Villa sakinlerine bununla ilgili eğitim verilecek. Projede; sebze ve meyve tarım alanları, Gastronomi ve Degüstasyon Merkezi, Permakültür Kulübü, sera, organik kafe, eğitim parterleri; çiftlik ve kümes alanları bulunacak.

Proje hangi adreste inşa ediliyor?

Düşler Vadisi Riva Adres: Riva Mahallesi, Mareşal Mustafa Kemal Caddesi,  34829, Riva – Beykoz / İstanbul

Telefon: 444 68 01

Zingat, Taşınmaz Haber

Düşler Vadisi Riva ile mavinin ve yeşilin tonu