Kategoriler
Emlak Haberleri

Düşler Vadisi Riva yüzde 5 peşinat ile satışta

Düşler Vadisi Riva, Yılmaz İnşaat garantisi ile İstanbul Beykoz’da sizlerle buluşuyor. Yakın zamanda Emlak Konut GYO güvencesi altında kampanyaya başlayan diğer isimlerden yalnızca birisi olan Riva’da sizleri yeni ödeme fırsatları beklemektedir. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak isteyenlerin, konut fiyatının yüzde 80’i için kredi kullandırılacak. Ayrıca ilk 24 ay taksit ödemesinin yapılmadığı konutlarda, kalan yüzde 15’lik kısmın ödemesi 3.yıldan itibaren başlatılıyor. Sizlerde 180 ay vade ile kredi kullanarak ev sahibi olmak isterseniz vakit kaybetmeyin. Kampanya kapsamında satış bedeline yüzde 10 indirim uygulandığını duyanlar projeye akın ediyor.

Düşler Vadisi Riva proje özellikleri

Galatasaray’ın Riva arazisinde Emlak Konut GYO güvencesi altında hayata geçen konut projesi; Yılmaz İnşaat tarafından toplamda 2.8 milyar TL’lik yatırıma sebep oldu. 896 bin metrekarelik arsa üzerinde bölgenin doğal yapısının bozulmadan inşa edildiği Düşler Vadisi Riva, yeni alıcılarını bekliyor. Yılmaz İnşaat, Galatasaray ve Emlak Konut katkılarının yer aldığı proje için 1 milyon 157 bin metrekarelik alan kullanılacak.

Daire seçenekleri içerisinde alıcısının tercihine uygun olarak, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daireler satışa sunuluyor. Toplamda 509 villanın estetik mimari ile kişilerle buluşması beklenirken, etapların sayısı 4’e çıkarıldı. Daire boyutları içerisinde 152 metrekare ila 440 metrekareye varan yaşam alanları bulunmaktadır. Natamam şekilde yapılması beklenen villalar, yatırımcının/alıcısının tercihine göre istediği dekorasyon ile tamamlanacak.

Konut iç özellikleri arasında yerden ısıtma, merkezi ısıtma, ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası unutulmamıştır. Teras, balkon, depo/kiler gibi başlıca odaların da buçuklu dairelere eklendiği biliniyor.

Düşler Vadisi Riva konutlarında su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör sistemine yer verilmiştir. Site iç özelliğinde ise kişileri, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, tenis kortu bekliyor. Ayrıca çevre düzenlemesinin ön safhada tutulduğu alan içerisinde göl/gölet, orman manzarası bulunmaktadır. Kapalı otopark ile araçların güvene alındığı site içinde aynı zamanda kişilerin spor aktiviteleri önde tutuluyor.

Proje içerisindeki daire fiyatları

Düşler Vadisi Riva konutlarında dubleks ve triplekse varan daire seçenekleri sizleri bekliyor. Projede en düşük daire fiyatları 1 milyon 536 bin TL’den başlıyor. Projede satışa sunulan dublekslerin fiyatları ise şöyle;

152.00 ile 154.17 metrekare arası 1+1 dublekslerin  fiyatları 1.536.000 TL’den başlıyor. (Satışlar tamamlandı)
171.04 ile 184.24 metrekare arası 2+1 dublekslerin fiyatları 1.318.000 TL’den başlıyor.
261.23 ile 396.34 metrekare arası 3+1 dublekslerin fiyatları 3.426.000 TL’den başlıyor.

Kampanya dahiline giren Vadi’den ev sahibi olmak isteyenler, yakın zamanda Emlak Konut GYO güvencesi altında anahtarlarını teslim alabilir. Yüzde 5 peşinatla önden ödeme fırsatı getirilen dairelerde, ilk 24 ay ve daha fazla ödeme fırsatına kavuşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: 444 68 01