Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Düşler Vadisi Riva’da çalışmalar başladı

Galatasaray Spor Kulübü’ne ait olan Riva’daki 1 milyon 76 bin 20 metrekare büyüklüğe sahip arazinin ihalesi Emlak Konut GYO tarafından yapılmış, ihaleye katılan firmalar arasında en yüksel teklifi vererek kazanan Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. firması olmuştu.

Toplam 869 bin 522 metrekare konut alanına sahip olan Riva arsasında ayrıca 206 bin 497 metrekare büyüklüğe sahip bir özel orman alanı da yer almaktadır.

Galatasaray Riva arazisi ihalesini kazanan Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. firması arsa ile ilgili çalışmalara başladı.

13 Eylül 2017 tarihinde imzaların atıldığı ve çalışmaların hızla devam ettiği Riva arazisi üzerinde hayata geçirilecek olan projenin ismi de belli olmuş oldu.

Düşler Vadisi Riva İstanbul adı verilen Riva arazisi üzerinde yükselecek olan projede ön talep toplama süreci de başlamış oldu.

Emlak Konut GYO güvencesi ile Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan Düşler Vadisi Riva projesi etaplar halinde ilerleyecek. Yaklaşık 500 adet villanın yer alması planlanan projede yer alacak olan villalar ön talep toplama sürecinde uygun fiyat ve vade seçenekleri fırsatı sunuluyor.

Tel: 0216 561 78 80