Kategoriler
Proje Haberleri

Düşler Vadisi Riva’da örnek villa hazır

Yılmaz İnşaat tarafından Emlak Konut GYO firmasının güvencesi ile birlikte hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinde örnek villalar hazır. Ziyarete açılan örnek villalar, yatırımcı ve alıcılarının beğenisine sunuldu. Doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunan proje konforlu ve sıcak yaşam alanı ile dikkat çekiyor.

Düşler Vadisi Riva projesi İstanbul ilinin Riva bölgesinde hayata geçirildi. Proje Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’da bulunan arazisi üzerinde geliştirilerek oluşturuldu. Her ihtiyaca ve isteğe uygun yaşam alanlarına sahip olan villalarda satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan villaların fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan villaların büyüklükleri değişiklik gösterecek şekilde planlandı. Düşler Vadisi Riva projesinde yer alan villaların büyüklükleri 152 metrekareden başlıyor. En büyük villa ise 396 metrekare olacak şekilde tasarlandı. Örnek villaları alıcısının beğenisine sunulan projede ilk etapta 509 adet villa bulunacak.

Alıcılara birçok avantaj sunan Düşler Vadisi Riva projesinde, konut alıcılarının isteğine göre tercih ettiği dekorasyon paletini satın almak mümkün olacak. Projede 207 bin metrekarelik özel orman alanının yanı sıra 70 bin metrekarelik de park alanı bulunuyor.