Kategoriler
Toki Haberleri

Düzce Cumayeri Çevrik Toki kura sonuçları

Düzce Cumayeri Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Düzce İli, Cumayeri İlçesi, Çevrik  Mahallesi’nde inşa ettirilen ve inşaat çalışmalarının devam ettiği Düzce Cumayeri Çevrik Toki Evleri projesinde yer alan dairelerin kura çekilişi bugün gerçekleştirildi.

Toplam 127 adet dairenin yer aldığı Düzce Cumayeri Çevrik Toki Konutları projesinin ihalesi 27 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilmişti. 13 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje toplam sekiz konut bloğundan meydana geliyor.

Toki Düzce Cumayeri Çevrik projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 tipinde projelendirildi. Dairelerin 88 tanesi 3+1 dairelerden meydana geliyor. Projedeki dairelerin 31 tanesi ise 2+1 dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan daireler ile ilgili ödeme seçenekleri ve fiyatları ve büyüklükleri hakkında TOKİ’nin web sitesinde herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.

Kura çekilişi nerede ve ne zaman yapıldı?

Toplam 119 adet dairenin Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası çekilişi 29 Ocak 2020 Çarşamba günü Belediye Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılan törenle gerçekleştirildi. Toplu konut projesi için saat 14:00’da kura çekilişi gerçekleştirildi. Kura Çekilişi yapıldıktan sonra Düzce Cumayeri Çevrik Toki kura sonuçları belli olacak. Yöresel mimaride inşa edilen konutların dışında projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, parklar, peyzaj alanları da yer almaktadır.

Düzce Cumayeri Çevrik Toki kura sonuçları belli olduktan sonra ise kura çekilişi sonucu daire sahibi olanların kura listesi Toki’nin web sitesinden yayınlanacak. Kura sonuçlarını web sitesi üzerinden hak sahibi kimlik numarası girilerek öğrenmek mümkün olmaktadır.

Toki 100 bin konut projesi ile ilgili bilgi almak için tıklayınız….

Düzce Cumayeri Çevrik Toki kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Düzce Cumayeri Çevrik Toki Evleri projesindeki 127 adet konutun kura sonuçlarını TOKİ’nin web sitesi üzerinden Hak Sahibi Kimlik No bilgisini girerek öğrenmek mümkün.

Tel: 444 86 54