Kategoriler
Toki Haberleri

Düzce Merkez Beyciler Toki kura sonuçları belli oldu

Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında Düzce Beyciler Toki Konutları projesi hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesi’nde yer almaktadır. Toki tarafından hayata geçirilen Düzce Merkez Beyciler 309 Konut Projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapılmıştır.  Düzce Merkez Beyciler Toki kura sonuçları belli olduktan sonra kura listesi TOKİ’nin resmi internet sitesinden akşam saatlerine doğru yayınlanması planlanmaktadır. Ayrıca kura listesi web sitemizde de yer alacaktır.

Düzce Merkez Beyciler Toki Evleri projesinde toplam 309 adet daire seçeneğine yer verilmektedir. 309 adet konutun tamamının kura çekilişi noter huzurunda gerçekleştirilmiştir. Toplu konut projesinde yer alan dairelerin 213 tanesi 2+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Geri kalan 96 adet daire ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 213 adet 2+1 tip dairelere toplam 208 adet başvuru yapılmıştır. Ayrıca 96 adet 3+1 tip dairelere ise 89 adet konut yer almaktadır.

Düzce Merkez Beyciler Toki kura sonuçları

Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır. Youtube, Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi noter huzurunda yapılmıştır. Ayrıca kura sonuçlarına web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Sonuçlara en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Konut Belirleme Kurası 27 Eylül 2021 tarihinde Perşembe günü korona virüs tedbirleri nedeni ile seyircisiz olarak gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Düzce Merkez Beyciler Toki kura çekilişi saat 13:00’de başlamıştır.

Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirler.

Beyciler Toki kura çekilişi canlı yayını

Kura listesine ulaşmak için tıklayınız…

Diğer Toki haberleri için tıklayınız….