Kategoriler
Proje Haberleri

Düzce’ye yeni proje: Masar Tower

Düzce merkezde, Masar Grup firması imzasıyla hayata geçirilen Masar Tower konut projesi, toplam 3 bin 640 metekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Konut projesinin lansmanı 17 Temmuz’da yapılacak. Projede, yatırımcılara lansmana özel bazı fırsatlar sunulacak.

13 katlı tek bloktan meydana gelen projede, 228 daire ve 16 adet ticari ünite mevcut. Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler 63 ila 68 metrekare, 2+1 daireler ise 91 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Projenin inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı.

Masar Tower konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 170 bin TL ila 250 bin TL arasında yer alıyor. Konut projesinde kredisiz, kefilsiz, faizsiz 51 ay vade yapabilmek mümkün. Ayrıca kişiye özel ödeme yöntemleri de sunuluyor. Ara ödemeli, 1.499 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Masar Tower konut projesi sosyal donatı olanakları

Yeşillikler içindeki konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sinema, kameriye, süs havuzu, masa tenisi ve bilardo gibi birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesinde, dairelerde duşakabin de mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi ve kıymetli bir konumda yer alıyor. Proje; Düzce Üniversitesi ile Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne oldukça yakın bir noktada hayata geçiriliyor. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir konuma sahip durumda bulunuyor. Proje, anayollara ve otoyollara da yakın.

Masar Tower konut projesi, Orhangazi Mah. Konuralp 443 Sok. No: 17 Merkez/Düzce adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 26 13-0537 265 41 69 numaralı telefonları arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.