Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Ebruli Ispartakule yüzde 10 indirim ile satışta

Ebruli Ispartakule konut projesi İstanbul Avcılar üzerinde satışları sürdürüyor. Ebruli İnşaat A.Ş.’nin adını alan konut projesi, Emlak Konut GYO bünyesi altında gerçekleştirilen konut kampanyasına dahil oldu. Buna göre, ödemeler yüzde 5 peşinatla, 3.yıldan itibaren başlıyor.

Ebruli Ispartakule proje özellikleri

İstanbul Avcılar üzerinde hayat bulan konut projesi B konut segmenti üzerinden gerçekleştirilmiştir. Anahtar tesliminin hemen olduğu projede toplam daire sayısı 724’ü buluyor. 28 katlı yapıların 41 bin 168 metrekare arsa üzerinde yükseldiği bilinmekte. Aslan Yapı ve Ebruli İnşaat’ın ortak çalışmalarının eseri olan konutlar üzerinde ayrıcalıklı olarak 52 adet cadde mağazası bulunmaktadır.

Kule olarak hayata geçirilen Ebruli Ispartakule projesi, isteğe göre 4 katlı konaklar üzerinden satış yapıyor. Tasarım sürecinde arsa alanının 6 bin metrekaresi yalnızca park ve yeşil alanlar için ayrılmıştır.

Modern mimari yapının öne çıktığı konutlar daire seçeneklerini 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak alıcısına sunuyor. Boyut bakımından 114 ila 208 metrekare arasında değişen daireler, merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlamakta. Daire içlerinde ebeveyn banyosu ile balkona yer verilmiş; ayrıca salon ve ebeveyn yatak odasında split merkezi klima sistemi kullanımını öne çıkmıştır. Mutfak içerisinde paslanmaz çelik davlumbaz, ankastre fırın, ocak ve yarı ankastre bulaşık makinesi, mutfağa olan hayranlığı giderek arttırıyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

Site içinde doğal gaz altyapı tesisatına önem verildiği gibi yangın tesisatı ile alan son derece güvenilir olarak yaşama bir sıfır ileriden başladı. Görüntülü intercom sistemi ve tv sistemi her konut üzerinde özel kurulum sağlarken; site çevresi güvenlik düzeyini etrafına diktiği duvarlar ile koruyor. Araç ve yaya girişlerinde güvenlik noktalarının bulunduğu ve personellerin aralıksız bu güvenli yaşamı arttırdığı bilinmekte.

Sosyal alanlar üzerinde ve bina girişlerinde gerçekleştirilen engelli girişleri son derece dikkat çekicidir. İnsani yönünün arttırıldığı konut projesinde yeni doğum yapan annelerin kaygıları en aza indiriliyor. Girişlerde yer alan özel rampalar sayesinde bebek arabaları komşularla tatsız olayların yaşanmasına zemin hazırlamayacak.

Rezidans hizmetinin güler yüzlü personeller aracılığıyla karşılanması ve güvenlik personellerinin site iç güvenliğini bir üst düzeye taşıması; Ebruli Ispartakule’yi öne çıkarmaya devam ediyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliği hususunda gerçekleştirilen proje, siteye ait iç düzenlemesini süs havuzları, yeşil alanlar ve özel peyzaj tasarımlarıyla tamamladı.

Projede yer alan aktif kampanya

Ebruli Ispartakule konutları, Emlak Konut GYO güvencesi altında kampanyada yer alıyor. Buna göre, satış bedeli üzerinden yüzde 10 indirim sağlandığı konutlardan ev sahibi olmak için yüzde 5 ön peşinat ödemeniz gerekmekte. Borcun geriye kalan kısmı 3. yıldan itibaren başlatılırken, alıcısına büyük bir yatırım fırsatı sağlanmaktadır.

Detaylı bilgi için: 444 2 693