Kategoriler
Proje Haberleri

Ebruli Ispartakule’de yüzde 35 peşinatla ödeme

İstanbul’un Avcılar ilçesinde; Sıtar İnşaat, Aslan Yapı, Torkam İnşaat Adi Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Ebruli Ispartakule konut projesi, toplam 41 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

4 katlı konaklar ve 28 katlı kulelerin bulunduğu projede, 724 adet konut ve 52 adet dükkân mevcut. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 127 metrekare ila 208 metrekare arasında değişiyor.

Projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Ebruli Ispartakule projesi fiyat bilgisi

Projedeki 2+1 tipteki daireler 791 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 3+1 tipteki daireler ise 961 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 35 peşinat verip 1 yıl sonra yüzde 15 oranında ara ödeme ve kalan konut bedeline 30 ay vade farksız kredi imkanı mevcut.

Ebruli Ispartakule projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, AVM, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı projede split klima mevcut. Ebeveyn banyolu ve duşakabinli projede balkon da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Proje nerede yükseliyor?

Proje; Avrupa yakasındaki bazı önemli arterlere kolay ulaşılabilir noktada bulunuyor. Proje; TEM’e 1 dakika, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, İstanbul Havalimanı’na ise 42 kilometre mesafede yer alıyor.

Ebruli Ispartakule projesi, Tahtakale Mah. Ispartakule Bulvarı No: 22 34325 Ispartakule-Avcılar/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Proje ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 26 93 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.