Kategoriler
Emlak Magazin

Ece Erken’den ev sahibine koronavirüs isyanı

Ünlü sunucu Ece Erken’in aylığına 15 bin TL ödeme yaptığı evinin kirasını ödemediği ortaya çıkınca sosyal medyanın diline düştü. Yeni tip koronavirüs (covid-19) salgın hastalığıyla mücadele kapsamında kirayı iki gün geciktiren Erken; savunmasını sahibi olduğu evlerdeki kiracılardan kira almadığını dile getirerek yaptı.

Kirayı sadece iki gün ödemedi

Kirayı istemeye devam eden ev sahibinin konuşmalarını ekran görüntüsü olarak sosyal medya hesabından paylaşan Ece Erken, isyan etti. Toplamda 3 ev sahibi olduğunu ancak bu ay itibariyle 2 evinin kiracılarından kira alamadığını belirten sunucu utanarak bunu daha önce belirtmediğini dile getirdi.

Özellikle iş kaybı sonucunda maddi sıkıntı yaşayanların dertlerine ortak olduğunu yazısında; bu durumu “Hocam herkes evde kalıyor çalışmıyorken, ben de alacağım kiraları alamıyorken ev sahibim bana bu mesajı atıyorsa ne yapacağız” sözleriyle kendini ifade etti.

Kirasını sadece 2 gün süreyle geciktirdiğini Twitter üzerinden belirten Ece Erken, kira isteyen ev sahibine çözümü ülke genelinde etkisini arttıran koronavirüs salgın hastalığını hatırlatmakla buldu. Sadece bir aidatın 3 bin 600 TL olduğu ve 12 bin 500 TL aylık ev kirasıyla birleşince ortaya 15 bin TL tutar çıktığını ve bunun bir villa kirası değerinde olduğunu sözlerine ekledi.

Twitter paylaşımı üzerinden gelen tepkiler üzerine kirayı ödeyeceğinin altını çizen ünlü sunucu; maddi durumunun yerinde olduğunu fakat kirayı ödeyemeyen kesimi düşündüğünü ve buna göre paylaşımda bulunduğunu vurguladı.

Ece Erken’in son bir aylık hayatı…

Sabah şekeri olarak ekranlarda görmeye alışık olduğumuz ünlü sunucu; geçtiğimiz günlerde evli bir erkekle yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı. Beyaz TV üzerinden yayın hayatına ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programına tekrar dönüş yapan Ece Erken; yaşadığı ilişkiyi başta inkâr etmiş fakat karşı tarafın evlilik hayatının bitme noktasında olduğunu sonradan açıklamıştı.

Bir gece vakti çekilen kamera görüntülerinin internet ortamına düşmesi sonucunda sunucu aniden sosyal medyanın gündem konusuna dönüştü. Görüntülerde yer alan lüks arabaların camına saldırması sevgilisinin eşi tarafından ortaya çıkarılınca sunucu bunun bir komplo olduğunu açıkladı. Özellikle sarı saçlı, Ece Erken’e benzeyen bir dublör kullandıklarını belirterek gözyaşı döken sunucu geçtiğimiz günlerde televizyon programına veda etti.

Sunucu yaşadığı gergin süreç sonucunda sosyal medya üzerinden herkesin Berat Kandilini kutladı. Sessizliğini bozan ünlü sunucu troll hesaplar üzerinden kendisine ve ailesine saldırıldığını ve fazlasıyla hakaret işittiğini açıkladı. Kendisinin sahip olduğu sahte hesapların televizyon canlı yayınında es kaza ortaya çıkması üzerine, hesapları kötü bir maksatla kullanmadığını sözlerine dahil etti.