Kategoriler
Proje Haberleri

Ece Garden’da hemen teslim

Ali Bostancı İnşaat firmasının imzası ile Ece Garden projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen projede çalışmalar tamamlandı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile bulunduğu bölgede alıcıların dikkatini çekiyor. Söz konusu olan proje hemen teslim durumundaki konutları sayesinde beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Ayrıca, projedeki konutlar bu durum sayesinde de zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor.

Söz konusu olan projede dairelerin yanı sıra cadde mağazaları da yer alıyor. Ece Garden projesi 13 katlı iki bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 132 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Ece Garden projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen 2+1 konutlar 94,92 metrekare olarak hayata geçirildi. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar da 124,55 metrekare olarak yaşama kazandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Ece Garden projesinde bulunan 2+1 daireler 319 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 389 bin TL’den başlıyor. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan projedeki konutlar Yunuseli Mahallesi’nde yer alıyor. Ece Garden projesi Uzun Sokak No:10’da konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.