Kategoriler
Proje Haberleri

Eco Marine fiyat listesi

Oxo Yapı firması tarafından Antalya İli, Alanya İlçesi, Kargıcak Mahallesi, Kumçukuru mevkiinde hayata geçirilen Eco Marine Alanya projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Oxo Construction firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Eco Marine fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Eco Marine fiyat listesi ne kadar?

11 bin 700 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yer alan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Eco Marine Residence projesi birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Eco Marine Kargıcak konut projede yer alan daireler yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Eco Marine projesinde fiyatlar 92 bin Euro’dan başlıyor.

Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Eco Marine Alanya projesi yer alan konutlar 11 bin 700 metrekarelik arsada olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Proje bünyesinde toplam 100 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projedeki daire özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Eco Marine projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutlar 70 metrekare ile 220 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projedeki 1+1 tip daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 120 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 2+1 ve 3+1  bahçe dubleksi daireler 179 ve 240 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 ve 3+1 çatı dubleks daireler ise 147 ve 280 metrekare olarak tasarlandı.

Eco Marine fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Eco Marine projesindeki konutların fiyatları 92 bin Euro ile 319 bin Euro arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan 1+1 tip daireler 92 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 129 bin 500 Euro ile 169 bin Euro arasında değişiyor. 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 299 bin Euro ile 319 bin Euro arasında değişiyor.

Proje nerede yer alıyor?

Bahsi geçen konut projesi Kargıcak Mahallesi’nde yer alıyor. Eco Marine Residence projesi Kargıcak Mahallesi, Kumçukuru mevkii, 121. Sokak, No: 10 Alanya /Antalya adresinde yer alıyor.

Tel: 0242 542 01 01

Exit mobile version