Kategoriler
Emlak Haberleri

Econ Valley Kağıthane’de başlıyor

Tem bağlantısı ve kapanmayacak muhteşem manzarası ile hayata geçirilecek olan Econ Valley projesi Econ İnşaat tarafından inşa edilecek.

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi’nde yer alan arsa parseli üzerinde yükselecek olan Econ Valley Kağıthane projesinde toplam 60 adet dairenin yer alması bekleniyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Econ Valley Evleri projesinde her aile tipine hitap edebilecek büyüklükte dairelere yer veriliyor.

Metrekare birim fiyatları 9 bin TL’den başlayan Econ Valley projesinde daire büyüklükleri, projenin arsa alanı, daire fiyatları ve ödeme seçenekleri gibi bilgiler henüz belli olmadı.

24 ay içerisinde tamamlanarak 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi beklenen Econ Valley Konutları projesinde inşaat çalışmalarına 2018 yılı Eylül ayında başlanması planlanmaktadır.

Econ Valley projesinde açık yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, kafeterya, kapalı otopark gibi ortak sosyal alanların yer alması planlanmaktadır.

*Görsel Econ İnşaat’ın Kağıthane’de hayata geçirdiği Econ Garden projesinde aittir.

Tel: 0212 321 25 25