Kategoriler
Proje Haberleri

İncek Ede Tower satılık daire fiyatı ne kadar?

İncek Ede Tower satılık daire özellikleri, gürültülü şehir yaşantısından uzaklaşmak isteyenler için bire bir! Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Gölü, daireden kolaylıkla görülebilmektedir. Ayrıca özel koruma altındaki bu göl ise bölgenin en önemli doğal güzellikleri arasındadır. Göl manzarası ile birlikte, bina özellikleri de oldukça gelişmiştir. İskanı alınmış ve oturuma hazır olan dairenin büyüklüğü net olarak 206 metrekaredir. Satışta olan konutun fiyatı ise 1.900.000 liradan başlamaktadır. Bununla birlikte bu daire kredili ödeme seçeneğine de uygundur.

İncek Ede Tower daire özellikleri neler?

Satışa çıkmış olan bu rezidans dairesi, 4 + 1 odaya ve 2 adet banyoya sahip olmaktadır. Eşyasız olması ile birlikte, güzel bir balkona sahiptir. Dairenin ısı yalıtımı, merkezi ısıtma sisteminin sağladığı sıcaklık oranını korumaktadır. Ayrıca otomatik yangın alarmı ve akıllı ev sistemleri dışında, dairenin ses yalıtımı da vardır.

İncek Ede Tower satılık daire içerisinde görüntülü diyafon, ebeveyn banyosu, kartonpiyer ve spot aydınlatma vardır. Özel garaj, otopark, sauna ve kapalı yüzme havuzu da mevcuttur. Bununla birlikte, kat sayısı otuzdan fazla olan bu rezidansta yangın merdivenleri ve asansör de vardır. Haftanın 7 günü görev yapan güvenlik personeli ve kameralar ise dairenin güvenliğini sağlamaktadır. Ayrıca Ede Tower satılık daire özellikleri arasında, iyi bir konuma sahip oluşundanda söz edilebilir. En önemlisi ise sitenin yakınlarında 4 otobüs durağı, 1 aile sağlığı merkezi, 1 eczane, 1 çocuk parkı ve 1 adet Migros şubesi vardır. Bundan dolayı rezidansın konumu da oldukça iyi kabul edilebilir.

Proje nerededir?

Satışa çıkmış olan bu daire, İncek yolu üzerindeki 2855. Caddededir. Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan bu daire hakkında detaylı bilgi almak için +90 312 386 06 66 ya da +90 549 451 40 50 numaralarına ulaşmak mümkündür. Ayrıca İncek Ede Tower satılık daire dışındaki diğer Ankara – Gölbaşı konutlarından bazıları şunlardır:

Bu konutlar da Gölbaşı ilçesinin en güzel projelerindendir. Bunlar hakkında bilgi almak için sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.