Kategoriler
İhaleler

Edirne Belediyesine ait arsa için kapalı ihale düzenlenecek

Edirne Belediyesine ait olan arsa yapılan resmi ilana göre 20 Ağustos 2020’de Kapalı İhale Usulünce el değiştirecek. Edirne Belediye Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, satış işlemlerinin belediye bütçesine katkıda bulunması bekleniyor.

Edirne Belediyesine ait olan arsa satışa çıktı

Kamu konut, arsa ve belirli bölgelerin yakın zamanda satışa çıkmasıyla birlikte belediye ve ilgili kurum ile kuruluşlar kazanmaya devam ediyor. Ek kaynak olarak görülen satışlarda yer almak isteyen belediyeler hız kaybetmeden resmi ilanları duyurmaktadır. Edirne Belediye Başkanlığı tarafından yapılan ilanda ise Edirne Belediyesine ait arsanın satışa çıkarıldığı bilgisi verildi.

4 bin 889 metrekarelik satılık arsa

Yayımlanan resmi ilana göre, satışa çıkarılan arsa Demirkapı Mahallesi’nde yer alıyor. 4 bin 889 metrekarelik özel eğitim tesis alanı imarlı arsanın bedeli 3 milyon 50 bin TL olarak belirlendi. Tahmini bedel olarak aktarılan bilgide, gerçek ve tüzel kişilerin geçici ödemesi gereken teminat bedeli 91 bin 500 TL olmuştur.

Detaylı bilgi edinmek için…

20 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenmesi beklenen ihale hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler Edirne Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Destek Hizmetleri Birimi’ni kullanabilir. Belediyenin paylaşmış olduğu bilgilendirme yazısında kişiler şartnamede geçen imar plan örnekleri, plan notları ve tapu kayıtlarını görebilmekte.

Kapılı teklif usulü şeklinde düzenlenmesi beklenen ihalenin tahmini satış bedelinin üzerinde en yüksek teklifi veren kişi hak sahibi olacak. Belirlenen şartların ve yükümlülüklerin karşılandığı arsa üzerinde hak sahibi olacak kişi, devir işlemlerini sorunsuz halledebilir.

İhale haberlerine göz atmak için tıklayınız.