Kategoriler
Proje Haberleri

Edonia Garden fiyat listesi

Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde yatınmlannı sürdüren Kar Group, yıl sonuna kadar yapacağı 180 milyon TL’lik yatırımı tamamlıyor. İstanbul, Pendik’teki Edonia Garden projesinde son aşamaya gelindi.

Pendik’te madencilik faaliyetleriyle ticaret hayatına başlayan ve Gebze tesisiyle Türkiye’nin ve hatta Avrupa’nın en büyük entegre tesisinin sahibi haline gelen Kar Group, agrega, kireç, hazır beton, asfalt, prefabrik be ton elemanları ve Karkım yapı kimyasalları üretimlerini gerçekleştirerek inşaat sektörünün önemli tedarikçilerinden oldu. Ayrıca yol müteahhitliği ve hafriyatçılık faaliyetlerinde de bulunan Kar Group, Kar Yapı çatısı altında geçen sene adım attığı inşaat sektöründe büyümesini devam ettiriyor.

İstanbul’daki ilk projesi Edonia Garden’da ödeme kolaylıkları yapan Kar Yapı, Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde de yatırımlarını sürdürüyor. Firma yap-sat olarak inşa ettiği Edonia Garden projesinde kaba inşaatı bitirdi ve örnek daireyi de tamamladı.

Peşinde 249 bin TL’den başlayan fiyatlarla 36 ay sıfır faizle ödeme fırsatı sunulan projenin 2019 yılında tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor. Arsa payı hariç 120 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçirilen Edonia Garden, 10’ar katlı 4 blokta toplam 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden meydana geliyor.  62.49 metrekare ile 147 41 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerden meydana gelen projede, geniş sosyal alanlar da yer alıyor.