Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Edonia Garden projesinde ramazan indirimi

İstanbul’un Pendik ilçesinde, Kar Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Edonia Garden konut projesi, toplam 14 bin 180 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Proje, 388 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 62 metrekare ila 147 metrekare arasında değişiyor.

Edonia Garden projesi konut fiyatları

Yüzde 40’ı satılan konut projesindeki dairelerin fiyatları, 255 bin TL’den başlıyor. Konut projesinin toplam yüzde 12’si ise yabancılara satıldı. Konut projesinde ramazan süresince yüzde 15 peşin indiriminden ya da 36 ay firma bünyesinde faizsiz, vade farksız kampanyadan faydalanabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Edonia Garden konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, çift katlı kapalı otopark ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut.

Asansörlü olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konumda yer alan konut projesi, lokasyon özellikleriyle de dikkat çekiyor. Konut projesi; Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 3 kilometre, hızlı feribota ise 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Konut projesi, birçok sağlık kurumuna da yakın noktada yükseliyor. Proje, Pendik Hızlı Tren Garı ile Pendik Devlet Hastanesi’ne de yakın bir konumda bulunuyor.

Konut projesi, Pendik Marina, Tuzla Marina ve Marmaray’a da kolay ulaşılabilen bir noktada yer alıyor.

Edonia Garden konut projesi, Güllü Bağlar Mah. Yazıcılar Sok. No: 33 34906 Pendik/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0216 307 6464 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.