Kategoriler
Proje Haberleri

Edonia Garden satışları devam ediyor

Pendik konut projesi Kar Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilmiştir. Konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Pendik İlçesi, Güllü Bağlar Mahallesi’nde yer almaktadır. Kar Yapı Edonia Garden konut projesinde kalan son dairelerin satışları da tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar?  Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

İstanbul konut projesi 14 bin 180 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmiştir. 14 bin 180 metrekare alan üzerinde 9 katlı toplam dört konut bloğu yer almaktadır. Dört adet konut bloğunda ise toplam 388 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca dairelerin dışında 12 adet ticari ünite de proje içerisinde yer almaktadır.

Konut projesinde üç farklı tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerdir. Pendik konut projesindeki dairelerin büyüklükleri brüt 69 metrekare ile 140 metrekare arasında değişmektedir. Daire büyüklüklerine detaylıca baktığımızda ise 1+1 tip daireler brüt 69, net ise 46 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 120 metrekare, net ise 84 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 140 metrekare, net ise 100 metrekare olarak tasarlanmıştır.

9 bin metrekaresi sosyal ve peyzaj alanına ayrılan proje içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca kapalı çocuk oyun alanları, açık çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, fitness salonu, kafe gibi alanlar bulunmaktadır. Güvenlik, kameralı güvenlik, çift katlı kapalı otopark ve süs havuzu diğer sosyal alanlar arasında yer almaktadır.

Edonia Garden satılık daire fiyatları ne kadar?

Edonia Garden Evleri projesinde daire fiyatları, dairenin tipine  ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projedeki satılık daire fiyatları 380 bin TL’den başlamaktadır. Daire tiplerine ve büyüklüklerine göre ise;

69 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 380 bin TL’den başlamaktadır.

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 620 bin TL’den başlamaktadır.

140 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 780 bin TL’den başlamaktadır. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmayı düşüneler için proje krediye uygun durumdadır.

Proje nerede yer alıyor?

Merkezi bir konumda yer alan konut projesinin önünden hava alanına giden kestirme yol geçmektedir. Konut projesi Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 3 kilometre, hızlı feribota ise 7 kilometre mesafededir. Metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan proje ayrıca sağlık kurumlarına yakın bir konumda yer almaktadır.

Edonia Garden konut projesi Güllü Bağlar Mahallesi, Taş Ocağı Sokak, No:11, 34906 Pendik / İstanbul adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0216 307 64 64 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine için tıklayınız.

Exit mobile version