Kategoriler
Proje Haberleri

Edonia Garden’da bahar kampanyası

İstanbul’un Pendik ilçesinde, Kar Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Edonia Garden konut projesi, toplam 14 bin 180 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

388 adet daire ve 12 adet ticari alandan meydana gelen konut projesinde; 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 62,49 metrekare ile 68,42 metrekare arasında, 2+1 tipteki daireler 90 metrekare ile 125 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler ise 139,64 metrekare ile 147,41 metrekare arasında büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Konut projesinin yüzde 40’ı satıldı.

Edonia Garden projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 255 bin TL’den başlıyor. Konut projesi kapsamında başlayan bahar kampanyasına göre peşin yapılan ödemelerde yüzde 15 oranında indirim yapılıyor. Ayrıca firma bünyesinde 36 ay süresince vade farksız taksit yapılıyor.

Konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, hamam, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Edonia Garden konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konumda yer alan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da oldukça yakın bir noktada yükseliyor. Konut projesi; Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 3 kilometre, hızlı feribota ise 7 kilometre mesafede konumlanıyor. Pendik Devlet Hastanesi’ne de oldukça yakın konumda yükselen konut projesi; Pendik Hızlı Tren Garı, Pendik Marina, Tuzla Marina ve Marmaray’a da kolay erişilebilir bir noktada yer alıyor.

Yüzde 12’si yabancılara satılmış durumdaki Edonia Garden konut projesi, Güllü Bağlar Mah. Yazıcılar Sok. No: 33 34906 Pendik/İstanbul adresinde konumlanıyor. Konut projesi, şık ve modern tasarımıyla beğeni topluyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0216 307 6464 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.