Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Edonia Garden’da yüzde 20 indirim

Kar Yapı tarafından İstanbul İli, Pendik İlçesi’nde hayata geçirilen Edonia Garden Pendik projesinde ön satışlar başladı.

Pendik, Güllü Bağlar Mahallesi, Taş Ocağı Sokak’ta yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen Edonia Garden Pendik projesi 9 katlı 4 blokta toplam 388 adet daire ve 12 adet ticari üniteden meydana geliyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Edonia Garden Evleri projesinde yer alan dairelerin alanları ise 64 metrekare ile 147 metrekare arasında değişiyor.

Kar Yapı Edonia Garden projesinde açık yüzme havuzu, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı çocuk oyun alanları, açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

2019 yılı Aralık ayında tamamlanarak teslim edilmesi beklenen Edonia Garden Pendik projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 250 bin TL’den başlıyor.

Edonia Garden projesinde yüzde 25 peşinat ödedikten sonra 60 ay vade yüzde sıfır faiz, 48 ay vade yüzde sıfır faiz ve yüzde 4 indirim, 38 ay vade yüzde sıfır faiz ve yüzde 8 indirim, 24 ay vade yüzde sıfır faiz ve yüzde 12 indirim ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Pendik hızlı tren garı ve Pendik Devlet Hastanesi’ne yakın konumda yer alan Edonia Garden projesi Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 2 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika, Aydos ormanına 5 dakika, Viaport AVM’ye 12 dakika ve TEM’e ise 10 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 0216 307 64 64