Kategoriler
Proje Haberleri

Efe Saray Kent nerede

Bursa şehrine bağlı bulunan Nilüfer ilçesinde Efe Saray Kent projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Efe Group İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Efe Saray Kent projesi bünyesinde 72 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar altı katlı olacak şekilde tasarlandı.

Bahsi geçen proje kapsamında dairelerin yanı sıra dükkanlar da hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje bu yönü ile bünyesinde barındırdığı daire ve dükkanlar sayesinde bölgedeki konut ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Karaman Mahallesi’nde inşa ediliyor. Hezarfen Konutları projesi Gürbüzler Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Hezarfen Konutları projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 115 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutların fiyatları 290 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar ise 365 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Hezarfen Konutları projesinde bulunan 4+1 konutlar da 525 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Söz konusu olan projedeki 5+1 konutların fiyatları ise 670 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2022 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.