Kategoriler
Proje Haberleri

Efe Saray Park alıcılarını bekliyor

Efe Saray Park konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesinde yükselen proje Efe İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar dört konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi üzerindeki 9 bin 500 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Efe Saray Park modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki dairelerin içleri lüks ve konforlu donatılmıştır. Ayrıca konut projesi toplam 72 adet konuttan oluşmaktadır. Toplam 6 adet bloktan meydana gelen proje oldukça konforlu yaşam alanları sunmaktadır.

Site içerisinde 7/24 güvenlik, sosyal alanlar, yürüyüş yolları, açık-kapalı havuz, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi donanımlar mevcuttur. Aynı zamanda site içerisinde kapalı havuz, sauna ve fitnessdan oluşan bir spa merkezi oluşturulmuştur. Bunların yanı sıra proje kapsamında güvenlik, otopark, kiler, depo, su deposu, jeneratör gibi hizmetlerde mevcuttur. Nilüfer Kayapa konut projesinde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında dubleks daire seçeneklerine de yer verilmiştir.

Efe Saray Park konumu ve fiyatları hakkında

Efe Saray Park konut projesi, Nilüfer 30 Ağustos Zafer Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Kayapa’nın doğal güzellikleri içerisinde market, park, okul gibi alanlara yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişkenlik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler 525 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0554 142 00 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version