Kategoriler
Proje Haberleri

Efe Villaları Düzce – Merkez’de yükseliyor

Efe Villaları Düzce bölgesinin en lüks konut projeleri arasındadır. Akgünoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmekte olan bu proje 4 + 1 odalı villa seçeneklerine sahiptir. İnşaat çalışmalarının Nisan 2022’de tamamen sonuca ulaşması beklenen villalarda pek çok teknik detay vardır. Örneğin tüm oda pencereleri ses ve ısı yalıtımına sahiptir. Dış cephe mantolamasının taş yünü malzeme ile sağlanması, konutların yalıtımı açısından önemli bir konfor sağlamaktadır. Geniş kiler bölmesi, teras ve sosyal donatılara sahip ortak kullanım alanı da önemlidir.

Ayrıca Düzce’nin deprem riski taşıyan bir bölgede yer alması dolayısıyla; proje için bölgenin en sağlam yapılı arazilerinden birisi seçilmiştir. Zemin etüdü ve betonarme temel atma çalışmaları sonrasında yükselen villalar güvenle ikamet edilebilecek durumda olacaktır. Elektrikli panjur sistemleri, akıllı ev entegrasyonu, lake kaplı iç oda kapıları ve ankastre mutfak ürünlerini dikkat çeken detaylardır. Bununla birlikte konut teslimleri, tüm villaların internet altyapısı sağlandıktan sonra başlayacaktır. Daha pek çok özellikten dolayı, Düzce Merkez satılık villa seçenekleri arasında bu konutlar ayrıcalıklı bir yere sahip olacaktır.

Efe Villaları nasıl bir konuma sahiptir?

Projenin hayata geçmekte olduğu lokasyon, il merkezinin en lüks bölgesi olan Arapçiftliği Mahallesi’dir. Merkezin kuzey kesimindeki Arapçiftliği Mahallesi, en yeni villa projelerinin gerçekleşmekte olduğu bir alandır. Efe Villaları ise bu nezih mahallenin 1493. Caddesi üzerinde yükselmektedir. Körpeçler Köyü Camii, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu, Düzce İbn – i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Düzce Turgut Özel Anadolu Lisesi Camii ve 8 No’lu Sağlık Merkezi villalara çok yakındır. Ayrıca Düzce – Akçakoca Yolu da 5 dakikalık mesafede bulunur.

Efe Villaları Düzce projesinde satılık daire fiyatları ne kadardır?

Düzce satılık villa fiyatları genel olarak 850 bin TL – 1 milyon 500 bin TL arasında değişir. Dolayısıyla Efe Villaları Düzce satılık villa değerlerinin çok üzerinde sayılmaz. Satışa çıkan brüt 211 metrekare ve brüt 240 metrekare büyüklüğündeki villaların fiyatı; 850 bin TL – 1 milyon 250 bin TL’dir.

Detaylı bilgi için arayınız: 0532 237 44 61

Diğer proje haberleri için TIKLA